У Львові пройшла науково-практична конференція дерматовенерологів-косметологів

Понад 600 головних спеціалістів-дерматовенерологів обласних та міських Управлінь охорони здоров’я, завідувачів профільних кафедр медичних ВНЗ України, науковців та практичних дерматовенерологів і косметологів взяли участь у Львівській науково-практичній конференції  Української асоціації дерматовенерологів і косметологів «Мультидисциплінарний підхід до лікування хворих на шкірні захворювання та інфекції, що передаються статевим шляхом».

Організатори заходу:

-                                   Українська асоціація лікарів-дерматовенерологів і косметологів (УАЛДВК);

-                                   Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця;

-                                   Львівський національний медичний університет ім.Д.Галицького.

Конференція проходила під патронатом Міністерства освіти та науки, МОЗ України та Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

З вітальним словом до учасників звернулись Президент УАЛДВК, професор В.Степаненко, професор з наукової роботи ЛНМУ ім.Д.Галицького О.Луцик, директор Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Р.Ступницький, голова Львівського осередку УАЛДВК О.Сизон.

Оскільки відкриття конференції співпало з «Національними днями псоріазу в Україні», після урочистого відкриття учасники конференції в онлайн-режимі переглянули трансляцію відеолекції, присвячену цьому питанню.

Робоча програма дводенної конференції була надзвичайно насиченою. Розглядались питання розробки клінічних настанов, медичних стандартів, уніфікованих клінічних протоколів медичної допомоги, новітні дані з деяких актуальних проблем дерматології. Відбулись робочі наради за участю головних лікарів, завідувачів профільних кафедр з питань організації навчального процесу за кредитно-модульною схемою.

Участь у прес-конференції брали представники Росії, Білорусії, Італії і Німеччини.

На завершення конференції конференції 7 учасників було нагороджено заохочувальною відзнакою УАЛДВК «Честь і пошана від Української дерматологічної школи», а п’ятеро львівських лікарів-дерматовенерологів отримали відзнаку на честь 115-річчя Львівської дерматовенерологічної школи.

 

Прес-служба

Департаменту охорони

здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: