У Львові проведуть круглий стіл щодо заощаджень

29 жовтня у приміщенні Львівського інституту Університету банківської справи НБУ (просп.В. Чорновола, 61) з 16.00 до 17.30 год. відбудеться круглий стіл присвячений Всесвітньому дню заощаджень. Вперше День Ощадності, що протягом останніх 9-ти років святкувався в Україні у травні, відзначатимуть разом з Міжнародним Днем заощаджень.

Учасники круглого столу презентуватимуть присутнім проект «Пропаганда Ощадливості для школярів та студентів», що триває протягом місяця.

Окрім цього, фахівці ознайомлять з показниками рівня довіри суспільства до банківських установ, розкажуть цікаві факти з історії свята Ощадності, поділяться філософськими роздумами про роль грошей у сучасному світі тощо.

Учасники:

Голова Правління Асоціації банків Львівщини Сергій Бойко, директор Львівського інституту УБС НБУ Микола Вознюк, начальник Управління НБУ у Львівській обл. Іван Гаврилець, проректор Українського католицького університету Мирослав Сеник,  завідувач кафедри суспільних наук Львівського інституту УБС НБУ проф. Зоя Скринник, доц. кафедри суспільних наук Львівського інституту УБС НБУ Зоряна Комаринська, керівники банківських установ Львівщини, директори шкіл, учні.

Круглий стіл ініційовано як спільний захід Асоціації банків Львівщини та Львівського інституту УБС НБУ.

Контактна особа: Виконавчий директор Асоціації банків Львівщини Олинець Олена 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: