Інтернет-портал ЛОДТРК не закриватимуть?

Прес-служба Львівської ОДТРК заперечила, що має намір закрити мультимедійний сайт lviv.tv.  Про це «Телекритиці» повідомили у прес-службі ЛОДТРК.

Інформацію про можливість припинення роботи сайту lviv.tv розмітив у себе в  блозі журналіст Олександр Піддубний. У повідомленні про закриття сайту пан Піддубний посилається на власні джерела у ЛОТРК.

«Керівництво ЛОДТРК вирішило закрити сайт http://www.lviv.tv/. За словами власного джерела, про це повідомив генеральний директор ЛОДТРК Микола Шевчук. Причина закриття - відсутність коштів на розвиток і просування. На думку джерела, імовірно, що сайт відключать. Замість нього працюватиме стара інтернет-сторінка Львівської обласної Державної телерадіокомпанії http://www.lodtrk.org.ua/. Старим-новим обличчям телеканалу вже довгий час ніхто не займався», - йдеться у повідомленні Олександра Піддубного.

Також блогер зауважив, що ЛОДТРК досі не розрахувалась із Ігорем Мартинівом, дизайнером, який працював над сайтом lviv.tv. У прес-службі повідомили, що керівництво компанії вже давно надіслало всі платіжки до казначейства, але воно поки не здійснило виплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: