Населення Львівщини залишилося без скрапленого газу

Депутати постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва розглянули лист голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимира Зленка щодо припинення постачання скрапленого балонного газу мешканцям області.

Ще 9 жовтня 2013 року депутати постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва звернулася до ПАТ «Львівгаз» щодо перебоїв з постачанням скрапленого балонного газу для населення Львівщини.

Відповідаючи на вказане вище звернення, Володимир Зленко повідомив депутатів, що 4 вересня на спеціалізованому аукціоні №168-2 з продажу скрапленого газу для потреб населення за результатами торгів ПАТ «Львівгаз» придбало у ПАТ «Укрнафта» скраплений газ виробництва Гнидівського газопереробного заводу в обсязі 105 тон. На підставі аукціонного свідоцтва було укладено відповідний договір та повністю сплачено кошти за 105 тон скрапленого газу. Натомість у ПАТ «Укрнафта» передало ПАТ «Львівгаз» лише 35,020 тон і з 18 вересня припинило відвантаження скрапленого газу для ПАТ «Львівгаз». Разом з тим Володимир Зленко зазначив, що у жовтні аукціон з продажу  скрапленого газу для потреб населення не відбувся.

Беручи до уваги те, що частина області не є газифікована і мешканці змушені користуватися скрапленим газом, депутати вирішили звернутися до керівництва Львівської ОДА щодо вжиття оперативних заходів для вирішення проблем, які спричинили припинення постачання для населення Львівщини скрапленого балонного газу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: