У Львові завершився другий етап ІТ-олімпіади «Lviv CSIT»

У Львові триває ІТ-олімпіада «Lviv CSIT». Її проводять з метою підвищення рівня знань, розвитку умінь та удосконалення навичок школярів у сфері інформаційних технологій. 26 жовтня відбувся другий етап олімпіади.

Олімпіада відбувається у три етапи. 19 жовтня провели 1 етап дистанційно через он-лайн-систему тестування. Учасники олімпіади мали змогу складати тести на власних комп’ютерах та майже миттєво отримати результати.

Після першого туру до другого пройшло 48 учасників.  26 жовтня відбувся другий етап олімпіади у приміщенні Інформаційно-навчального комп’ютерного комплексу Національного університету «Львівська політехніка». Відтак для участі в 3 турі журі відібрано 21 учасник.

«Найвищий результат у другому турі отримав представник Академічної гімназії. Далі за результатами - представник Фізико-математичного ліцею. Третє місце між собою розділили представники Фізматліцею та гімназії «Сихівської». Також до наступного туру пройшли: учні СШ №52, СШ №54, СШ №30, СШ №28, СШ №77 та гімназії «Євшан».

Наступного тижня усі 48 учнів 2-го туру отримають сертифікати учасників олімпіади. А переможці – подарункові сертифікати від провідних ІТ-компаній Львова, а також завдання на 3 тур. Над цими завданнями вони працюватимуть до квітня. І в квітні 2014 року буде проведено третій етап Олімпіади – конкурс творчих робіт з відкритими їх презентаціями», - повідомила заступник начальника управління освіти ЛМР Оксана Росипська.

Нагадаємо, змагання проводяться Інститутом комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» за ініціативи управління освіти Львівської міської ради і за підтримки партнерів та спонсорів.

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: