Реєстрація на пробне ЗНО триватиме до кінця листопада (відео)

Випускники шкіл матимуть змогу взяти участь у пробному тестуванні, максимально наближеному до процедури проведення ЗНО-2014. Для цього охочим майбутнім абітурієнтам потрібно зареєструватися на сайті Львівського Регіонального Центру оцінювання якості освіти з 1 по 30 листопада 2013 року.

Про це на прес-конференції повідомила директор львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Минулого року у пробному тестуванні взяли участь близько 10 тисяч осіб, приблизно на таку кількість охочих очікуватимуть і цього року.

«Згідно з анкетними даними учасники пробного тестування впевненіше почувають себе на основному тестуванні, оскільки мета пробного тестування – це максимально створити умови проведення основного тестування», – повідомила директор львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Пробне тестування проводитимуть 22 і 29 березня, проте участь у ньому зможуть взяти лише ті особи, які зареєструються протягом листопада та вчасно здійснять оплату у розмірі 89 гривень. Пункти пробного тестування відкриють у всіх адміністративних одиницях Волинської, Львівської та Рівненської областей.

Лариса Середяк також зазначила, що майбутні абітурієнти мають можливість проходити онлайн-тестування, в якому можна багаторазово та безкоштовно перевірити свої знання. Так само зручною у користуванні є нова програма для підготовки до ЗНО через мобільний телефон, яку створили на допомогу абітурієнтам студенти Франкового Університету.

Нагадаємо, що ЗНО – 2014 відбуватиметься, як і минулого року, у червні після закінчення у школах випускних вечорів.

Галина АНДРУСІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: