Сало наведе порядок на Львівщині, - експерт

Народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Ганна Герман вважає, що новопризначений голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало зуміє зробити те, що не вдалося його попередникам, – забезпечити всі необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону.

«Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації – одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити стосовно Львівщини. Він сам походить зі Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, яка зможе навести порядок на Львівщині», - зауважила Ганна Герман.

За її словами, попередники Олега Сала на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, однак Львів потребує твердої руки. «В нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його (Олега Сала. – Ред.) попередники загалом були гарні і компетентні люди. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки», - уточнила парламентарій.

Вона зазначила, що рішення стосовно призначення Олега Сала визрівало вже досить давно. «Ця ідея виникала відтоді, як Віктор Янукович обійняв посаду Президента. І це рішення чекало свого часу. І цьогорічна осінь – найкращий час для того, щоб його втілити. Я переконана, що Олег Сало витягне львівський регіон з того занепаду, в якому він перебував в останні роки, тобто зробить те, що не вдалося зробити його попередникам», - резюмувала політик.

Прес-служба ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: