Ступницький відвідав Самбірщину

Директор Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ростислав Ступницький здійснив робочу поїздку у Cамбірський район Львівщини. Під час поїздки він ознайомився з роботою Рудківської районної лікарні, амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Луки, фельдшерсько-акушерського пункт с.Бабина, дільничею лікарнею с.Бісковичі.

Після цього директор Департаменту відвідав Самбірську центральну районну лікарню, оглянув її відділення, поліклініку, поспілкувався з колективом лікарні та пацієнтами.

Р.Ступницький взяв участь у круглому столі, що відбувся у Самбірській райдержадміністрації. Під час цього заходу, у якому брали участь Голова Самбірської РДА І.Білак, голова районної ради Г.Дейніченко, міський голова Т.Копиляк, головні лікарі ЛПЗ району, керівництво та завідувачі відділеннями Центральної районної лікарні були обговорені питання функціонування медичних закладів району та перспективи реформування медицини Самбірщини.

Директор ДОЗ ЛОДА акцентував увагу присутніх на проблемних питаннях охорони здоров’я району та висловив своє бачення вирішення проблем. Досягнута домовленість з очільниками району, що найближчим часом буде складена проектно-кошторисна документація і розглянуте питання будівництва приміщення для розташування Самбірської підстанції швидкої медичної допомоги.

Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: