У Львівській області водій автомобіля «Ауді» на швидкості з’їхав у кювет: травмувались троє пасажирів

У Пустомитівському районі на Львівщині внаслідок ДТП постраждали троє пасажирів автомобіля, серед них – двоє дітей.

Аварія трапилась учора, 30 жовтня, близько 9-ї години на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів».

За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді», 39-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку. Як наслідок – іномарка злетіла з дороги у кювет та перекинулась.

Троє пасажирів авто отримали травми. Серед постраждалих – 55-річний львів’янин, а також двоє дітей - 10-ти та 12-ти років. У старшого хлопчика медики діагностували струс головного мозку та рвану рану голови, а в молодшого – забій хребта. Дорослого пасажира шпиталізували із струсом головного мозку, забоєм грудної клітки та синцями.

Державтоінспекція закликає дорослих не легковажити безпекою малих пасажирів! Будьте максимально обережними та уважними за кермом, якщо перевозите дітей. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрів, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

Пам’ятайте, що життя та здоров’я дитини залежить саме від вас!

Нагадуємо, що, відповідно до Правил дорожнього руху, забороняється перевозити дітей, зріст яких менше 145 см або тих, які не досягли 12-річного віку, у транспортних засобах, обладнаних пасками безпеки, без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу; на передньому сидінні легкового автомобіля – без використання зазначених спеціальних засобів; на задньому сидінні мотоцикла та мопеда.

Також не можна перевозити дітей до 16-річного віку в кузові будь-якого вантажного автомобіля.

Окрім цього, забороняється перевозити організовані групи дітей у темну пору доби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: