У Львові стартує щорічний соціальний конкурс вітальних листівок «Різдвяна пошта»

Сьогодні, 1 листопада, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно розпочинає акцію «Різдвяна пошта». Метою заходу є розвиток естетичних смаків дітей, збереження традицій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Галичини.

Під час заходу кожна дитина у віці від 6 до 18 років матиме змогу в оригінальний спосіб привітати мешканців міста із Новорічними та Різдвяними святами. Автори кращих робіт відзначатимуться дипломами та подарунками під час проведення заходів Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді до Дня Святого Миколая.

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, інтернатні заклади, дитячі будинки, реабілітаційні центри, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї міста Львова мають можливість отримати картон, кольоровий папір, фурнітуру (бісер, стіклярус, смужки) для виготовлення листівок безкоштовно.

Виконані роботи стануть приємним подарунком до Різдвяних свят для клієнтів Центру з числа багатодітних і малозабезпечених сімей, молоді з особливими потребами, дітей-сиріт та дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї, а також представників влади, меценатів, відомих діячів  у галузях політики, культури.

«Досвід попередніх років засвідчив ефективність функціонування Різдвяної пошти. Щороку сотні маленьких львів’ян прагнуть привітати мешканців та гостей міста із Різдвом,Новорічними святами та позмагатися в оригінальності виконання листівок. Така творча робота допомагає дітям розвинути візуальне та понятійне мислення, сенсомоторні навички, естетичні уявлення», - розповідає Наталія Клапатюк, начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Правила участі в конкурсі:

-           Листівка повинна відображати тематику конкурсу, бути святковою, оригінальною та виконаною на картонному папері.

-           Роботи приймаються відділом соціальної роботи Личаківського району (особисто або поштою) до 06 грудня 2013 року за адресою: м. Львів, Личаківська районна адміністрація,  вул. К. Левицького, 67;  каб. 416, 417;  конт. тел. 254-62-62 (відповідальна особа: Галина Заставна).

-           Необхідно обов’язково зазначити: прізвище, ім’я, дату народження, контактний телефон, адресу автора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: