Янукович розпочав війну, - політолог

Голову ЛОДА Віктора Шемчука звільнили майже одразу після заяв про секту Догнала.

Про це написав у своєму блозі на Вголосу професор Національної академії управління Олег Соскін.

«Отже, тільки Шемчук починав щось розуміти, тільки взявся боротися із діяльністю секти Догнала на Львівщині, як по ньому одразу завдають удару. Якщо Янукович хоче, щоб на теренах Львівщини, Галичини розпочалась національна війна, то це буде дуже добрим призначенням, щоб дестабілізувати ситуацію на Галичині. Складається враження, що Янукович взагалі не розуміється в кадровій політиці. Зараз ми вже спостерігаємо справжню кадрову агонію, коли, як виглядає, Янукович уже не розуміє, кого він ставить на посади, для чого він це робить, яка у нього мета», – написав Соскін.

«Але такі призначення дають підстави припускати, що у Януковича є люта ненависть до галичан, до українців, націоналістів, взагалі до української нації та української держави. Чи можна Януковича в такому випадку розглядати, як могильщика нашої держави? Тоді, якщо українська нація хоче мати майбутнє, якщо вона не хоче, щоб Янукович її поховав, треба якомога швидше його «стерилізувати», керуючись 5 статтею Конституції України.

Так чи інакше, висновок тут ми можемо зробити лише один: рецидивісти, злодії за жодних обставин не повинні займати будь-які керівні посади у нашій державі», – зазначив політолог.

Відзначимо, що нещодавно екс-голова ЛОДА Віктор Шемчук справді виступив із заявою щодо секти Догнала.

«Станом на сьогоднішній день у мене є певні претензії до Служби Безпеки України, оскільки недавно пан Догнал заявив про те, що він просить війська Російської Федерації та Білорусі ввести в Україну та навести конституційний лад. Чи тут є заклик? Чому не порушено кримінальне провадження?», – сказав він в ефірі одного з львівських телеканалів.

Нагадаємо, головою Львівської ОДА призначений Олег Сало замість Віктора Шемчука.

Натомість іншим указом екс-голову ЛОДА Віктор Шемчука призначено радником президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: