Завтра на Сихові відкривається новий дитячий клуб

Для дітей та молоді на Сихові відкривається новий спортивних клуб. Від завтра розпочинає роботу клуб «Бандерштадт» в приміщенні УДЮМК Сихівського району на вул. Трильовського, 17 (СШ №1, ліве крило від головного входу школи). В клубі «Бандерштадт» працюватиме педагог-організатор УДЮМК Сихівського району й проводитиме навчально-тренувальну й спортивну діяльність громадська організація «Наш клуб» В трьох спортивних залах проходитимуть тренування десятьох секцій: загальна фізична підготовка, рукопашний бій, кунг-фу, джиу-джитсу, карате, тайський бокс, пілатес, йога, тай-бо, хайлоу. 

Діти з соціально незахищених та багатодітних сімей, матимуть можливість безкоштовно записатись в секції. Безкоштовний гурток загальнофізичної підготовки для усіх дітей вестиме педагог-організатор УДЮМК Сихівського району.

«Найбільше львівських дітей проживає саме на Сихові, тому дуже важливо, щоб в цьому районі було достатньо гуртків і секцій, в яких вони могли б розвиватися фізично і творчо», - розповів Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім’ї та спорту.

Офіційне відкриття клубу після завершення ремонтних робіт, проведених за позабюджетні кошти, відбудеться 2 листопада о 14.00 год. На сихівчан очікує екскурсія спортзалом, а також майстер-класи тренерів спортивних секцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: