Жахлива ДТП на Львівщині: зіткнулись три маршрутки і фура

Аварія за участю кількох маршрутних автобусів, вантажівок і легкових авто сталася на автотрасі Львів-Рава-Руська. Через величезний корок багато людей не змогли вчасно дістатися роботи, а студенти – своїх навчальних закладів.

У прес-службі управління ДАІ Львівської області «Погляду» повідомили: «Сьогодні вранці, о 07.15, між Грядою та Великими Грибовичами, на 10 кілометрі автодороги Львів-Рава-Руська, сталося потрійне зіткнення автобуса, «Мерседесу» і "Jetta". За попередніми даними, постраждалих внаслідок автопригоди немає".

«За попередніми даними, водій автобусу БАЗ скоїв зіткнення із автомобілем «Мерседес», а «Мерседес» внаслідок інерційного руху зіткнувся із Volkswagen Jetta, що прямував попереду. Власне, відбулося потрійне зіткнення автомобілів, що прямували у попутному напрямку. Автобус в’їхав у «Мерседес», а «Мерседес» наїхав на "Jetta"», – повідомила речниця обласного управління ДАІ у Львівській області Галина Лемішко.

Натомість очевидці автопригоди зазначають, що зіткнулося аж три маршрутки, зокрема маршрутка «Купичволя-Львів». Крім того, постраждали дві вантажівки, а також легкові автомобілі. Свідок ДТП зауважив, що в улоговині між Грядою та Великими Грибовичами стояв дуже густий туман, що й могло призвести до масштабного зіткнення кількох автомобілів.

Як стало відомо Дивись.Інфо, ще одна маршрутка, яка потрапила у ДТП - "Львів - Великі Передримихи". Водій автобуса повідомив, що у нього на швидкості врізалась фура. На щастя, зіткнення не було серйозним і ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: