Козак і Хом’як не працюватимуть заступниками Сала

Новопризначений керівник Львівщини Олег Сало не збирається призначати заступниками своїх колишніх соратників Тараса Козака та Мирослава Хом’яка.

Про це він розповів ZAXID.NET у першому інтерв’ю, яке він дав після свого призначення на посаду голови Львівської облдержадміністрації.

Олег Сало підтвердив, що після призначення нового голови ЛОДА, усі заступники написали заяви на звільнення – згідно з чинним законодавством. Однак, він спростував чутки про те, що на посади заступників призначатиме своїх колишніх соратників Тараса Козака чи Мирослава Хом’яка.

«З Тарасом Козаком із 2005 року я не підтримую жодних стосунків. Якщо я з ним із 2005 року не спілкувався, яким він мені може бути заступником?», – додав він.

Також новопризначений керівник ЛОДА зазначив, що поки що не буде приймати чіткого рішення щодо заступників. «Я буду розглядати кожного. Не приймаю рішення зараз, ми працюємо далі… Тобто, кого я буду бачити (на посадах. – Ред.), з тими я буду розмовляти. Хто хоче працювати – буде працювати», – пообіцяв Олег Сало.

Слід відзначити, що у 2005 році екс-начальник Західної регіональної митниці Тарас Козак – єдиний, з депутатів Львівської облради, хто проголосував проти надання згоди на взяття Олега Сала під варту. «Друзів не міняють, навіть якщо вони злочинці. Якщо він винен, то відповідатиме перед законом», – пояснював тоді Тарас Козак.

А теперішній директор департаменту екології Львівської ОДА Мирослав Хом’як – свого часу очолював на Львівщині обласну податкову адміністрацію, і також був наближений до брата Віктора Медведчука Сергія, який перед Хом’яком працював головним податківцем Львівської області.

Нагадаємо, що 31 жовтня, президент Віктор Янукович призначив Олега Сала головою Львівської ОДА. Журналісти зустріли нового керівника Львівщини криками «Ганьба».

Фото Сергій БОБРА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: