Голова ОДА привітав працівників соціальної сфери Львівщини з професійним святом

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника соціальної сфери України, що відбулись в готелі «Гетьман».

Зокрема, у вітальному слові керівник області зазначив, що саме через призму професійних і людських якостей працівників соціальної сфери громадяни оцінюють авторитет влади, рівень турботи держави про людину. «Добробут людей – головне завдання та основний критерій оцінки соціальної політики держави. Тому питання соціального захисту, забезпечення належного рівня життя є пріоритетними для керівництва нашої країни, саме на виконання цих стратегічних завдань спрямовані й соціальні ініціативи Президента України», – додав Олег Сало.

Очільник Львівщини подякував соціальним працівникам за їх роботу, побажав мудрості та витримки в усіх життєвих випробуваннях та заслуженої шани і вдячності від людей. З нагоди професійного свята він нагородив кращих фахівців галузі Почесними грамотами облдержадміністрації та годинниками від голови ОДА.

Також Олег Сало вручив Подяку Прем’єр-міністра України за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення, сумлінну працю директорові Турківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірині Федорко, а також Подяки Міністерства соціальної політики України директорові Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярославу Богдіяну, начальникові Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяні Стахів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: