Сало ініціюватиме створення окремого підрозділу ОДА для залучення інвестицій

Про це голова облдержадміністрації заявив сьогодні, 4 листопада,  під час апаратної наради.

“Розвиток інвестиційного клімату у Львівській області є пріоритетним завдання сьогодні. Нам необхідно створити такі умови для інвесторів, аби покращити роботу вже існуючих підприємств, а також допомогти тим компаніям, які готові сьогодні працювати у нашому регіоні. Для цього у Львівській ОДА має бути створений окремий підрозділ, який займатиметься лише залученням інвестицій в область”, – сказав голова ОДА.

Зазначимо, відповідно до Закону України “Про індустріальні парки” та на виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава” у Львівській ОДА  розроблено Концепцію розвитку індустріальних парків Львівської області як складову частину проекту Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2012-2015 роки, яка визначає основи правових, організаційних і економічних умов створення й функціонування індустріальних парків на території Львівської області.

Нагадаємо, для створення індустріальних парків у Львівській області за пропозиціями райдержадміністрацій відібрано 12 ділянок. Основними районами для індустріальних парків визначено Броди, Буськ, Жидачів, Жовква, Радехів, Яворів та м. Новий Розділ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: