Сало закликав усі служби активізувати роботу з підготовки Львівщини до зими

Сьогодні, 4 листопада, під час апаратної наради голова облдержадміністрації Олег Сало заслухав інформацію щодо підготовки дорожніх служб області до роботи у зимовий період. Зокрема під час наради обговорили питання про місця відстою автотранспорту на автомобільних дорогах державного значення в разі надзвичайної ситуації.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Миколи Гнатіва, в області є 51 майданчик для відстою автотранспорту. Із них – 35 автомобільних стоянок для відстою вантажного автотранспорту в разі ускладнення погодних та дорожніх умов та 16 додаткових місць тимчасового відстою транзитного автотранспорту в складних погодних умовах на гірських перевалах автодоріг державного значення на території Львівської області.

«Нам потрібно якомога швидше підготуватись до зими, аби уникнути надзвичайних ситуацій та заторів на вулицях», – наголосив керівник ОДА.

За результатами наради Олег Сало дав доручення впродовж тижня завершити підготовку області до зими та поставив це питання на контроль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: