У Львові відбудеться зустріч з індійською правозахисницею Мрідулою Гош

У Львові відбудеться творча зустріч із головою Східно-Європейського Інституту розвитку, індійською правозахисницею, політологом, економістом, культурологом, істориком-міжнародником з науковим ступенем кандидата наук, поетом,  журналістом та перекладачем, з нагоди 200-ліття від дня народження Т.Шевченка. Зустріч відбудеться  6 листопада о 15.00 год. Усіх охочих організатори чекають у Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка». Вхід вільний.

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою зініціював зустріч із Мрідулою Гош — головою Східноєвропейського Інституту розвитку, індійською правозахисницею, політологом, економістом, культурологом, істориком-міжнародником з науковим ступенем кандидата наук, поетом, журналістом та перекладачем.

Систематизуючи індійський досвід та окреслюючи напрями змін у підходах до гуманітарної сфери людського життя, Мрідула Гош висловлює абсолютно нове концентроване бачення вирішення основних українських дилем. Індійська жінка-вчений у ході зустрічі розповість про соціокультурні зв’язки України та Індії. Разом з нею присутні спробують відшукати «українського Ганді» та задумаються над мовним й культурним питанням в Україні.

Мрідула Гош живе та працює в Україні понад 20 років. Після закінчення Інституту міжнародних відносин працювала у представництві ООН в Україні, займалася журналістикою, зокрема була головним редактором журналу «Eastern Economist», членом правління фонду «Відродження». Зараз є головою Східноєвропейського Інституту Розвитку та головним редактором Східноєвропейського Монітору. Опікується питаннями насильства проти жінок, охороною здоров’я та аналітичними розробками.

На зустріч запрошуються науковці, історики, студенти, журналісти, громадськість Львова, а також усі, спраглі до змістовних дискусій.

За додатковою інформацією звертатися до Марії Галік, тел. 258-01-51; 258-01-61 чи на e-mail: [email protected].

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: