Депутати облради ініціюють збільшення коштів на кредитну підтримку виробників сільськогосподарської продукції

Члени постійної комісії з питань розвитку села та агропромислового комплексу Львівської обласної ради доручили департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації підготувати та подати на розгляд комісії проект рішення, за яким усі залишкові кошти, виділені з обласного бюджету відповідно до Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового розвитку Львівської області на 2013 рік, потрібно спрямувати на дофінансування кредитної підтримки виробників сільськогосподарської продукції.

Саме цим напрямком обласної програми вирішило скористатися багато сільгоспвиробників Львівщини. Надійшло заявок більше, ніж було закладено коштів. Тому депутати і вирішили збільшити фінансовий ресурс на цей напрямок.

Загалом, кредитну субсидію відповідно до рішення обласної ради можуть отримати, зокрема, підприємства, фермерські господарства, сільськогосподарські кооперативи, асоційовані члени кооперативів за кредитами, залученими для закупівлі сільськогосподарських тварин, у т.ч. для придбання племінної худоби, пально-мастильних матеріалів, насіння, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, кормів, сировини та кормових добавок для виробництва комбікормів, ветеринарних препаратів, посадкового матеріалу для зариблення, обладнання та запасних частин для ремонту техніки, оплати послуг за виконані ремонтні роботи, енергоносіїв, для придбання племінної худоби; основних засобів сільськогосподарського призначення тощо.

Нагадаємо, що цьогоріч з обласного бюджету на кредитну підтримку виробників сільськогосподарської продукції (кредитну субсидію) було виділено 2,1 млн грн. Усього на реалізацію Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового розвитку Львівської області на 2013 рік в обласному бюджеті закладено 8 млн 300 тис. грн.

c-g2

прес-служба ЛОР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: