Фаріон "наїхала" на Старовойта

Сихівський районний суд Львова ухвалив рішення за позовом народного депутата України Ірини Фаріон до містечкового радника колишнього голови Львівської ОДА "регіонала" Цимбалюка, такого собі брехометача на каналі ЗІК Тараса Возняка, який в одному з етерів заявив, що Ірина Фаріон начебто видає свої книги коштом б'юджету Львівської обласної ради. Розглянувши позов, суд затвердив рішення щодо необхідности спростувати у прямому етері програми "Люстрація" несусвітні брехні, поширені Возняком щодо Ірини Фаріон. Про це 5 листопада 2013 року повідомив представник Ірини Фаріон у цій справі Назар Павлюк.

Як розповів представник Ірини Фаріон, брехливу інформацію Т.Возняк озвучив у передачі "Люстрація" на каналі ЗІК. "Власне, цей чоловік звинуватив Ірину Фаріон у тому, що вона буцімто видає свої книги коштом Львівської обласної ради. Зважаючи на те, що ця інформація не відповідає дійсності, ми скористалися своїм правом та скерували позов до суду з вимогою спростувати у цій самій програмі брехливі відомості, що, власне, і було зобов'язано Возняка зробити. На жаль, одну з вимог суд не задовольнив – про компенсацію символічної моральної шкоди у сумі 30 гривень. Але це не так важливо, бо, либонь, після цього рішення Возняк зрозуміє, що за кожне слово потрібно нести відповідальність", – зазначив Назар Павлюк.

"Цій особі дуже таланить по-собачому брехати у "птахи" Дроздова на приватному каналі ЗІК, однак цього разу цей витіюватий обслуговувач влади з претензіями аналітика втратив усі гальма пристойности... Засліплений ненавистю до "Свободи" та служінням чинному "регіонало"-комуністичному режиму, псевдоаналітик забрехався по самі вуха та ще й на допомогу своїм брехням залучив звернення містечкового депутата обласної ради О.Старовойта, який, мабуть, уже і сам не знає, до якої партії належить (то "Наша Україна", то Народний контроль, то ще щось…).

Це звернення начебто мало підтвердити "загрозливі" для держави мої буцімто корупційні дії. Направду, юристи мали з чого повтішатися, бо у відповіді на звернення Старовойта йшлося про відому монографію, яку закупили для шкіл Львівської области з нагоди ювілею Маркіяна Шашкевича. За логікою горе-дуету Возняк-Старовойт, закупівля вартісних наукових видань облдержадміністрацією, відповідно до Програми функціювання української мови на Львівщині, є корупційними діями... Куди тільки не заносить нещасних, що не здатні змиритися з власною малістю!", – прокоментувала Ірина Фаріон.

За результатами розгляду позову суд ухвалив рішення про необхідність спростувати в прямому етері програми "Люстрація" несусвітні брехні, однак одну з вимог таки не задовольнив. "Ішлося про моральну компенсацію на суму 30 гривень. Нехай би цей новітній юда відчув брак у кишені 30 срібняків. Проте найкраща у цій ситуації – проєкція життя Юди на животіння Возняка", – додала свободівка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: