На Львівщині перевірять стан лісових доріг

5 листопада у Львівській обласній раді відбулося засідання комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації, під час якого депутати розглянули звернення щодо вирубки, вивозу та тралювання деревини на земельних ділянках лісового фонду, які знаходяться на території Білицької сільської ради і перебувають в користуванні ДП "Галсільліс" та ДП "Старосамбірське ЛМГ". Ініціативна група Білицької сільської ради скаржиться на поганий стан лісових доріг, що перешкоджає громаді користуватися лісом.

Також комісія розглянула відповіді на свої листи стосовно звернення громади села Біличі Старосамбірського району Львівської області щодо діяльності ДП "Галсільліс" та ДП "Старосамбірське ЛМГ" на земельних ділянках лісового фонду, які знаходяться на території Білицької сільської ради. Зокрема, відповіді першого заступника прокурора Львівської області п. В. Вольського, начальника відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері прокуратури Львівської області п. В. Гайворона, першого заступника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області п. Б. Кобрина, начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області  п. Д. Штикала.          Окрім того, депутати заслухали інформацію директора ОКСЛП "Галсільліс" Петра Пешка щодо ситуації, як склалася між керівництвом дочірнього підприємства та територіальною громадою. Зокрема Петро Пешко запевнив депутатів, що підприємство готове привести до належного стану лісові дороги, які були пошкоджені внаслідок виробничої діяльності підприємства.

Комісія прийняла рішення здійснити виїзд на місце, зустрітися з представниками територіальної громади та перевірити стан лісових доріг.

Прес-служба облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: