Сало ініціював вирішення питання несвоєчасного проведення платежів територіальними органами державного казначейства

Про це голова Львівської ОДА зазначив під час зустрічі із Міністром фінансів України Юрієм Колобовим.

“На Львівщині гостро стоїть питання щодо казначейських проплат, своєчасності проведення платежів територіальними органами державного казначейства.  Саме тому під час розмови із Міністром я озвучив суми, проблеми, найбільші непроплати, які сьогодні є в області. За результатами обговорення цього питання дано вказівку керівництву Державного казначейства України суттєво покращити рівень проплат на території Львівщини в органах державного  казначейства. Першочергово йдеться про своєчасну виплату коштів на захищені статті, заробітну плату, соціальні виплати”, – зазначив Олег Сало.

Очільник області також додав, що нині також існує проблематика проплат інвестиційного характеру.

“Зараз у нас гаряча пора щодо виконання поставлених завдань. Погодні умови сьогодні не заважають проводити необхідні роботи, за які слід вчасно розраховуватися із підрядниками. Це важливо, адже як показує досвід минулих років, неосвоєні кошти, які не були проведені в поточному році, практично втрачені Львівщиною. Тут ми також очікуємо позитивної динаміки”, – сказав Олег Сало.

Окрім цього, голова Львівської ОДА зазначив, що нині активно ведеться формування бюджету на наступний рік. Зараз Міністерство фінансів України посилено працює з розробки макропоказників, з розподілу бюджетних коштів між територіями. То ж очільник області висловив сподівання, що Львівщину, як регіон із  розгалуженою мережею соціально-культурної сфери, особливістю культурної спадщини, “почують” у Києві під час розподілу коштів.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: