«Свобода» підтримує проведення «Олімпіади Януковича»

ВО «Свобода» підтримує проведення в Україні і Львові зокрема Зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі заявив голова фракції «Свободи» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Лопачака, можливість проведення такої олімпіади дасть поштовх для розвитку спортивної інфраструктури як у Львові, так і у області, а також збільшить кількість дітей, які займатимуться спортом.

«Як колишній спортсмен можу сказати, що у Львові сьогодні взагалі відсутній будь-який спорт. Тому «Свобода» за те, щоб така Олімпіада проводилась з розумним використанням під це інфраструктури», - сказав Лопачак.

Натомість керівник Львівського прес-клубу Роман Шостак під час обговорення цієї теми зазначив, що «Свобода» фактично проковтнула пастку від команди чинного Президента України Віктора Януковича, який власне і озвучив ідею проведення Олімпіади.

Як наголосив експерт, «Свобода» у Львівській міській та обласній раді позитивно проголосували за можливість проведення такої Олімпіади, хоча цей проект і належить Партії регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: