У Львові чоловік три дні прожив у квартирі разом із мертвою коханкою

Перехожими поблизу залізничної колії на зупиночній платформі по вулиці Городоцька м. Львова було виявлено труп жінки. Люди одразу ж повідомили по дану подію правоохоронців.

На місці події транспортні правоохоронці разом з медиками оглянули труп жінки. Ознаки насильницької смерті не були присутні. Тіло загиблої було направлено до моргу м. Львова для проведення медичного дослідження.

В ході встановлення особи загиблої, правоохоронці за допомогою службової собаки вийшли на помешкання де проживала загибла. 27-річна мешканка Львівської області винаймала житло неподалік залізничної колії. За словами сусідів вела розпусний спосіб життя. Власник квартири розповів, що уже чотири дні як не бачив квартирантки. Однак аби встановити де останні дні перебувала загибла, чоловік порадив поспілкуватись з її подругами. Ті в свою чергу розповіли, що тривалий час дівчина проводила час з хлопцем Антоном (ім’я змінено).

Встановивши чоловіка, правоохоронці допитали його і на цьому все стало на свої місця. Він розповів, що деякий час проживав разом з Оленою. Однак одного ранку прокинувшись, побачив, що вона не дихає. Перелякавшись, він не знав як діяти. Тому труп на протязі трьох днів перебував у квартирі. Коли уже запах перешкоджав йому, вирішив позбавитись трупа, а саме залишити на зупиночній залізничній платформі.

Такий вчинок чоловік пояснив, тим, що він уже неодноразово судимий і боявся, що може знову понести покарання.

У чому його могли звинувати, важко зрозуміти, оскільки медики встановили, що Олена померла природною смертю. Дівчина уже протягом тривалого часу мала проблеми зі здоров’ям та хворіла на туберкульоз легенів.

Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: