Уже рік ніхто не знає, що робити із «Ареною-Львів», - «Свобода»

ВО «Свобода» закликає міського голову Львова не приймати авральних рішень під час підготовки до проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав керівник фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Лопачак розповів, що львів’яни виступають за проведення Олімпіади, тому і ВО «Свобода» підтримує можливість реалізації цього проекту.

«Ми будемо мати можливість відновити ту інфраструктуру, яка сьогодні у занедбаному стані. Але після ЄВРО 2012 треба приймати не тільки позитивний, але й негативний, тому ми уже сьогодні закликаємо мера Львова Садового не приймати авральних рішень так, як це було під час підготовки міста до ЄВРО 2012», - сказав Лопачак.

Він також наголосив, що важливе те, щоб після проведення «Олімпійської надії-2022» у Львові не залишилось «таких пам’ятків, як стадіон на вулиці Стрийській у Львові після ЄВРО 2012».

«Сьогодні стадіон без жодних перспектив на подальший розвиток і уже рік ніхто не знає, що із ним робити», - сказав Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: