На Львівщині досі не розглянули перелік обласних програм під державні гарантії, - Сало (відео)

Голова Львівської ОДА Олег Сало під час засідання Колегії ОДА дав доручення директору департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА Денису Шмигалю до кінця поточного місяця спланувати графік заслуховування усіх обласних програм під державні гарантії на 2014 рік.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Під час засідання Колегії Шмигаль розповів про підсумки роботи територіально-господарського комплексу області за 9 місяців поточного року.

Зокрема, за його словами, у багатьох галузях економіки області відбувся спад, у тому числі і у промисловості.

Пізніше в. о. директора департаменту розвитку інфраструктури ОДА Віктор Чайко наголосив, що спад пов'язаний із проведенням у 2012 році ЄВРО-чемпіонату, адже тоді, за його словами, у багатьох галузях економіки було досягнуто піку, а тепер є значний спад, хоча він не є таким значним, якщо не враховувати проведення Чемпіонату.

Натомість голова ОДА Олег Сало закликав Шмигаля спланувати графік і провести слухання обласних програм під державні інвестиції на 2014 рік. Цю роботу він доручив очолити першому заступнику Богдану Матоличу.

Сам Матолич повідомив, що попередньо є 20 програм, однак їх ще не заслуховували.

«Якщо ми увійдемо у рік без таких програм під державні гарантії – яка тоді користь нашій роботі», - риторично прокоментував Олег Сало.

Додамо, що колегія Львівської ОДА чи не вперше за багато років пройшла не у Львівській облраді, а у Палаці залізничників. Як пояснили у прес-службі ОДА, план про проведення Колегії саме там запропонував уже екс-голова ОДА Віктор Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: