Найбільшого українського автомобільного імпортера і дилера атакують рейдери

Група компаній « АІС», яка реалізує на території України 18 автомобільних брендів, включаючи ексклюзивні поставки Geely, SsangYong і MG, відчуває тиску з метою отримання незаконного контролю над власністю компаній з боку невідомих осіб.

Один з найбільших гравців на автомобільному ринку України - Група компаній « АІС» - повідомляє про тиск, який відчувають акціонери підприємства, а також члени їх сімей. За повідомленням прес -служби « АІСА », використовуються різні схеми з блокування роботи компаній як на території України, так і за її межами. Приводом для нападу обрані незакінчені переговори з кредиторами.

Вивчення юристами «АІС» спроб рейдерства дає підстави припускати, що такі дії сплановані та проводяться бізнес-групою Олександра Ярославського DCH. «АІС» наводить як приклади зв'язок пана Ярославського з рейдерськими захопленнями і скандалами навколо компаній « УКРТАТНАФТА» і мережі гіпермаркетів «Караван megastore ».

На сьогодні «АІС » представляє собою холдинг, куди входять 7 автоцентрів, включаючи 55 автосалонів і 35 СТО, а також два автомобільні заводи, де збираються автомобілі марки SsangYong, Geely, Hyundai. У цілому компанія реалізує 400 моделей 18 автомобільних марок, займаючи 12% українського ринку.

Джерело:  AUTO.ria.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: