У Львові обиратимуть маленьку топ–модель

8 листопада о 19.00 год. в Концертному залі Львівської обласної філармонії відбудеться дитячий захід, який за масштабністю, незаперечно, у Львові відбуватиметься вперше. Найкрасивіші та найталановитіші діти, яких відібрало експертне журі, отримають можливість взяти участь в грандіозній події  «Міні Топ – модель Львова 2013». На гостей свята чекає незабутнє дійство – вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки. Відкриватиметься конкурс під чудовий музичний супровід скрипаля Євгена Сов’яка.

Організатори запевняють, що конкурс відбудеться на найвищому рівні та у кращих традиціях проведення подібних заходів краси та шарму. Конкурсанток та гостей події очікують лазерні та піротехнічні дійства, неординарні  постановки й ексклюзивна шоу-програма.

«Проводимо чимало конкурсів – від дитячих до дорослих. У цьому конкурсі зреалізуємо оригінальний задум і 8 листопада триватиме цікаве гранд-шоу у Львівській філармонії – поєднання концерту, цікавих постановок, масштабного дійства, шоу-номерів та спецефектів», – розповів Володимир Місяйло, засновник, головний режисер та продюсер  конкурсу.

Конкурсантів оцінюватиме професійне журі, до складу якого увійдуть відомі діячі культури та мистецтва, члени виконавчої дирекції.

«Конкурс-свято «Міні Топ-модель Львова 2013», насамперед, розвиває  культурний та естетичний рівень дітей, пропагує їхнє активне, життєрадісне дозвілля, в якому у кожного розширюється коло справжніх друзів і поціновувачів, відбуваються знайомства з однодумцями, створюється дружня атмосфера свята, здійснюються мрії кожної дитини, щоб хоча б на день перенестись в казку та стати принцесою чи принцом», - зазначили організатори заходу

На дітей  чекає багато сюрпризів та цінних подарунків. Переможці будуть представляти Львів на всеукраїнських дитячих конкурсах та фестивалях, а також представлятимуть Україну на міжнародних дитячих конкурсах краси «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations» (Бразилія), «Cinderella» (Лас-Вегас) та багато інших.

Завершить дитяче свято виступ фіналіста конкурсу «Голос країни» Володимира Окілка, який володіє баритоном, та діапазон голосу дозволяє співати йому в будь-якому жанрі – джаз, рок, сучасна естрадна музика. Його залюбленість у творчість зачаровує. Співак зацікавлений лише у тому, щоб його слухачі чули найкращі пісні у найякіснішому виконанні.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: