Ювілейна зустріч львівської православної молоді

Православний молодіжний веб-портал hram.lviv.ua організовує духовні зустрічі для молоді. 11 листопада відбудеться зустріч з митрополитом Макарієм (Малетичем). Початок – о 16:00 год за адресою: пр. Шевченка, 13 (приміщення бібліотеки).

Щомісяця веб-портал hram.lviv.ua організовує корисні та цікаві заходи для активної молоді. З початку реалізації проекту «Щомісячні зустрічі православної молоді м. Львова», який благословили православні ієрархи Львова, для усіх бажаючих у храмах і бібліотеках проходять лекції, дискусії, семінари, майстер-класи та бесіди на теми духовного розвитку.

«Учасники наших заходів мають змогу збагатитися знаннями та навичками істинного християнського життя, основами психології сімейних стосунків та взаємодії з ближніми. Досвідом з львівською молоддю діляться архиєреї, духовенство, психологи та відомі люди. Кожен учасник публічно чи таємно (за допомогою записки) може ставили запитання», - розповів шеф-редактор hram.lviv.ua Юрій Браніцький.

За 10 місяців існування проекту вже відбулись лекції та дискусії на такі теми, як: «Молода людина і Христос», «У піст найголовніше не їсти один одного. Ефективне спілкування з ближніми», «Гнівайтеся, але не грішіть. Як опанувати негативні емоції?», «Що таке святість?», «Сімейне життя», «Таїнства Православної Церкви», «Поняття про гріхи та боротьба з ними» та інші. Також відбулись зустрічі з митрополитом Димитрієм і єпископом Філаретом.

Цього місяця відбудеться зустріч з митрополитом Макарієм – 11 листопада о 16:00 за адресою: м. Львів, проспект Шевченка, 13. Швидка реєстрація тут https://docs.google.com/forms/d/1I17CMrYn1RUterTgqs8rAfPLLGxkjh-HsL41OT6Obgs/viewform

Детальна інформація – за номером 097-777-40-85 (Юрій).

Довідка

www.hram.lviv.ua – незалежний православний веб-портал для молодої людини, яка шукає Бога, сенсу в своєму житті та відповіді на складні хвилюючі питання. Заснований 22 червня 2008 року. Містить більше 2500 цікавих матеріалів. Портал виступає ініціатором і організатором щомісячних зустрічей львівської молоді, метою яких є створення сприятливих умов для духовного розвитку молодої людини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: