Колектив Дрогобицького музичного училища обурений нападками на директора (відео)

Збори викладачів цього навчального закладу відбулися у середу, 6 листопада. Головував Микола Ластовецький, багаторічний директор музичного училища. Сьогодні він є у статусі виконувача обов’язків, оскільки термін контракту закінчився і директора знову потрібно обирати. На зборах колективу музичного училища імені Василя Барвінського побувала знімальна група Трускавецького Інтернет-телебачення.

Після короткого вступного слова Миколи Ластовецького виступала голова профспілки закладу, інші промовці. У виступах звучали обурення з приводу опублікованих в деяких онлайн-виданнях публікацій місцевого журналіста. Як спростування звинувачень у них на адресу дирекції закладу в недобрих справах, присутнім прочитали іншу публікацію – журналіста Ярослава Барана.
У порядку денному зборів трудового колективу було декілька питань, серед них – погодження шляхом голосування текстів листів, які викладачі закладу надіслали відповідальним посадовим особам області.
На зборах викладачі музичного училища привітали також Миколу Ластовецького з присвоєнням йому звання доцента Дрогобицького педагогічного університету імені Івана Франка. А щодо конфліктної ситуації з публікаціями в Інтернеті викладачі дали свої коментарі журналістам ТІТ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: