На пункті пропуску "Рава-Руська" знайшли гранату (фото)

У міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення “Рава-Руська - Хребенне”, який розташований на ділянці Львівського прикордонного загону, на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль марки "Тойота- авенсіс» під керуванням громадянина Білорусії, 1970 року народження.

Під час проходження прикордонного контролю, прикордонниками в салоні автомобіля в підлокітнику було виявлено предмет схожий на гранату Ф-1. У зв’язку небезпечністю ситуації та загрозою життю і здоров’ю людей прикордонниками, у відповідності до затверджених алгоритмів дій, було прийнято рішення про евакуацію подорожуючих та персоналу контрольних служб пункту пропуску.

У зв’язку з цим, близько 10.00 год. було призупинено здійснення оформлення осіб та транспортних засобів в обох напрямках,  а також проінформовано вибухо-технічні підрозділи МНС та ГУ МВС у Львівській області.

За результатами огляду транспортного засобу співробітниками вибухо-технічної групи МВС  виявлений предмет було вилучено для проведення відповідних експертиз щодо визначення ступеня небезпечності. Близько 12 .00 год. пункт пропуску відновив свою роботу.

Довідково:

4 жовтня 2013 року в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ», який розташований на ділянці Сумського прикордонного загону, сталася надзвичайна ситуація, пов’язана з підривом вибухового пристрою невстановленого зразка особою, яка намагалася незаконно перетнути державний кордон України з боку Російської Федерації.

У зв’язку з вказаною подією, Львівським прикордонним загоном з метою виявлення та припинення спроб незаконного переміщення через державний кордон зброї, вибухових речовин та засобів терору вживаються заходи щодо удосконалення системи оглядової роботи у пунктах пропуску через державний кордон.

granata2 granata3 granata4 granata5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: