У Львові обиратимуть маленьку топ-модель

8 листопада о 19.00 год. в Концертному залі Львівської обласної філармонії відбудеться дитячий захід, який за масштабністю, незаперечно, у Львові відбуватиметься вперше. Найкрасивіші та найталановитіші діти, яких відібрало експертне журі, отримають можливість взяти участь в грандіозній події  «Міні Топ – модель Львова 2013». На гостей свята чекає незабутнє дійство – вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки. Відкриватиметься конкурс під чудовий музичний супровід скрипаля Євгена Сов’яка.

«З приємністю вдячний організаторам за запрошення відкрити цей конкурс. Я виконаю три популярні твори – загальновідому «Партиту» № 3 Баха,  Каприс» Ніколо Паганіні – цим віртуозним жанром захоплюються чимало слухачів, та Сонату Георга Філіпа Телемана, що є танцювальною частиною повільного старовинного танцю» – розповів скрипаль Євген Сов’як.

«Міні Топ-модель Львова»  збере близько 600 гостей, а ще 500 000 глядачів спостерігатимуть шоу в регіональному телеефірі. Організатори запевняють, що конкурс відбудеться на найвищому рівні й у кращих традиціях проведення подібних заходів краси та шарму. Адже для його створення залучені найкращі фахівці міста. Конкурсанток та гостей події очікують лазерні та піротехнічні дійства, неординарні  постановки й ексклюзивна шоу-програма.

«Проводимо чимало конкурсів – від дитячих до дорослих. У цьому конкурсі зреалізуємо оригінальний задум і 8 листопада триватиме цікаве гранд-шоу у Львівській філармонії – поєднання концерту, цікавих постановок, масштабного дійства, шоу-номерів та спецефектів» – наголосив засновник, головний режисер та продюсер  конкурсу Володимир Місяйло.

Звичайно, не одне дівча нишком приміряє мамині туфлі чи сукні і бачить у мріях феєричний і привабливий світ моди. Наче й нічого складного у професії моделі немає: чимчикувати подіумом та постійно бути на дієті. Втім, щоб вразити суворих і вимогливих модних критиків, маленькі красуні демонструватимуть і чарівність, і таланти, що є основним етапом конкурсу. Юні красуні відчують себе і справжніми дизайнерами, адже на фінальному шоу вони представлятимуть власний, тематичний арт-костюм.

Конкурсантів оцінюватиме професійне журі, до складу якого увійдуть відомі діячі культури та мистецтва, члени виконавчої дирекції.

Конкурс-свято «Міні Топ-модель Львова 2013», насамперед, розвиває  культурний та естетичний рівень дітей, пропагує їхнє активне, життєрадісне дозвілля, в якому у кожного розширюється коло справжніх друзів і поціновувачів, відбуваються знайомства з однодумцями, створюється дружня атмосфера свята, здійснюються мрії кожної дитини, щоб хоча б на день перенестись в казку та стати принцесою чи принцом.

 

Дитячі конкурси краси такі ж визначні та грандіозні, як і дорослі, із достойними нагородами й реальними перспективами. Кожна дитинка, як діамант, потребує уваги майстра мистецтва і вкладання професіоналізму. До того ж, живе спілкування і роботу в колективі нічим не замінити. Те, що ми закладаємо в дитині з раннього віку, пожинаємо у зрілості. Часом гонитва за брендом перетворюється на стиль життя. Організатори конкурсу прагнуть цього уникнути, адже в людині мають бути прекрасними і культура, і мовлення, і манери поведінки. Проведення фестивалю саме у Львові сприятиме його популяризації.

На дітей  чекає багато сюрпризів та цінних подарунків. Переможці будуть представляти Львів на всеукраїнських дитячих конкурсах та фестивалях, а також представлятимуть Україну на міжнародних дитячих конкурсах краси «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations» (Бразилія), «Cinderella» (Лас-Вегас) та багато інших.

Завершить дитяче свято виступ фіналіста конкурсу «Голос країни» Володимира Окілка, який володіє баритоном, та діапазон голосу дозволяє співати йому в будь-якому жанрі – джаз, рок, сучасна естрадна музика. Його залюбленість у творчість зачаровує. Співак зацікавлений лише у тому, щоб його слухачі чули найкращі пісні у найякіснішому виконанні.

Цікаво, що перший конкурс краси відбувся 19 вересня 1888 року в бельгійському місті Спа. Двадцять одна із 350 кандидаток досягли фіналу, де винятково чоловіче журі «оглядали» їх за зачиненими дверима. Переможницею стала 18-річна Берта Сокер з Гваделупи, що отримала приз в 5000 франків.

 08.11. (п’ятниця) о 19:00 у Львівській обласній філармонії (вулиця Чайковського, 7) відбудеться грандіозний конкурс «Міні Топ-модель Львова 2013»

Контакти:

Прес-аташе – Анастасія Хрищук (063-933-2005, e-mail: [email protected])

2013 11 08 Топ-модель

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: