У центрі Трускавця більше не буде книжкового магазину (відео)

Обмежити місцевих та приїжджих читачів у виборі книги вирішила трускавецька влада, а за відповідне рішення голосували депутати міськради. Дирекція та працівники магазину «Книги» просто в розпачі – купувати українську книжку люди приходили сюди впродовж півстоліття. Хоч приміщення тут невеличке, але вибір книг широкий.

Достукатися до кабінетів місцевої влади, щоб прояснити ситуацію глибше, журналістам ТІТ не вдалося. З інформації, яка вийшла з кабінетів міськради, знаємо лише, що там, нібито, планують поселити якусь комісію. Однак не виключено, що приміщення піде «з молотка» під чийсь бізнес. Що про це говорили перехожі у центрі Трускавця, слухали наші журналісти.

З центру міста магазин «Книги» влада хоче перенести у приміщення дитячої бібліотеки на вулиці Стебницькій. Місце можливого переселення книгарні оглянула наша знімальна група. Бібліотекарі від будь-яких коментарів відмовлялися, тому, можна лише припустити, що рішення про «підселення» їм нового сусіда жодним чином від них не залежить. До слова, у цьому приміщенні один книжковий магазин уже є.

ТІТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: