З ким працюватиме Сало

Одним із найважливіших кадрових завдань нового голови Львівської ОДА Олега Сала стане формування команди заступників. Гал-інфо з цього приводу опитало політиків та експертів.

Отож, на думку багатьох, посаду першого заступника може зберегти за собою Богдан Матолич. Попри те, що екс-голову Львівської ОДА Віктора Шемчука, за формально-офіційною версією, звільнили саме за провал соціально-економічних показників, за які відповідає саме Богдан Матолич. (Як відомо, Львівщина посіла 26 місце за рейтингом Кабміну). Опитанні експерти пояснюють, що тут може спрацювати ілюзія, що Богдан Матолич незамінний. Також економіку міг би «потягнути» і теперішній заступник начальника Головного управління Міндоходів у Львiвськiй областi Олексій Сторчило.

Шанси інших теперішніх заступників, які нині перебувають у статусі в.о. – Сергія Василенка, Вадима Гураля, Ірини Романів та Василя Бахмацького, опитані оцінили як нижчі від середніх. Але шанси у них таки є.

Натомість на посади заступників можуть претендувати завідувач кафедри філософії та економіки Львівського національного медичного університету, екс-заступник голови Львівської ОДА Ігор Держко, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Микола Довба, екс-заступник голови Львівської ОДА Михайло Янковський, заступник начальника ГУМВС України у Львівській області  Андрій Карпінець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: