Затриманого з хабарем чиновника відпустять за 91 тис. грн

Затриманому «на гарячому» під час отримання хабара начальникові відділу Держземагентства одного з районів Львівської області визначили розмір застави: для того, щоб до суду він міг перебувати не у стінах слідчого ізолятора, йому доведеться заплатити 91 тис. грн.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі прокуратури Львівської області, сьогодні, 8 листопада, судом йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та визначено суму застави в розмірі 91 тисячі гривень.

Нагадаємо, що 7 листопада чиновника Держземагентства було затримано під час отримання першої частини хабара в сумі $10 тисяч.

Загалом він вимагав у мешканки Львівщини $30 тис. за виділення їй 80 соток землі. За ці кошти посадовець обіцяв видати документи на відведення земельної ділянки, що належить державі, з подальшим правом на безоплатну її приватизацію.

За інформацією джерела ZAXID.NET у правоохоронних органах, ідеться про начальника відділу Держземагентства у Радехівському районі. Як зазначено на сайті Радехівської РДА, на сьогодні місцевий відділ Держземагентства очолює Богдан Овсянник.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3-х років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у липні цього року на хабарі затримали першого заступника начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області Ігоря Гуменчука. Його затримали за підозрою у вимаганні 20 тисяч євро від представника однієї з будівельних компаній за незастосування штрафних санкцій за порушення вимог законодавства у сфері містобудування.

А 25 жовтня, на хабарі в 50 тис. грн у Львові затримали заступника начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області Василя Миськіва.

Джерело:

ZAXID.NET

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: