На Львівщині діє 8 програми будівництва доступного житла

Про стан реалізації програм будівництва доступного житла на території області сьогодні, під час прес-конференції, розповів начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимир Лаврін.

За його словами, в області діє 8 програми будівництва доступного житла. Зокрема, це програми, які дають можливість придбати житло за доступною ціною.

«За регіональною програмою будівництва доступного житла у Львівській області вже отримано 29 квартир. До кінця року отримати житло за цією програмою повинні 40 осіб. Ця програма працює шляхом здешевлення вартості житла на 30% за рахунок коштів державного чи місцевих бюджетів», – поінформував В.Лаврін.

Окрім цього, начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів розповів про програму пільгового молодіжного кредитування, програму «Власний дім» та механізм фінансування шляхом здешевлення іпотечних кредитів з 16% до 3% річних. Зокрема, за програмою здешевлення іпотечних кредитів, за словами В.Лавріна, до кінця року в області отримають житло близько 100-150 осіб.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: