Біля храму будь-які заходи може проводити тільки громада храму, - Садовий

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, на наступну сесію міської ради буде підготовлена ухвала щодо заборони проведення біля храмів заходів усім, окрім громади цього храму.

«Я сьогодні мав розмову з отцем Степаном Сусом по телефону. Я, безперечно, був і є на стороні храму, на стороні всіх вірних. Сам часто до цього храму ходжу.

Догнали роблять не правильно, вони жодним чином не мають заважати людям молитись. Було одне звернення в суд, було друге звернення в суд, яке заборонило будь-які інші заходи в неділю, але догнали це зневажають. Вони постійно подають нові і нові документи.

Як ми це питання будемо вирішувати? На наступному пленарному засіданні буде підготовлена ухвала, думаю, що всі депутати її проголосують. Наступна процедура: є храм, біля храму будь-які заходи може проводити тільки громада цього храму, ніхто інший не має права. Така ухвала буде підтримана і ми це питання вирішимо, бо воно переходить певну межу здорового глузду, коли людям, фактично, заважають молитись і проводити свої Богослужіння», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: