Колодій ініціював нагородження екс-депутатів Львівської облради

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської обласної ради, яке відбулося 11 листопада.

Депутати розглянули низку звернень щодо представлення до нагородження відзнаками Верховної Ради України. Зокрема, обласні обранці  підтримали ініціативу голови Львівської обласної ради Петра Колодія про клопотання перед Верховною Радою України щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Миколи Гориня, Грамотою Верховної Ради України Ярослава Пітка та цінним подарунком Остапа Федоришина – з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Також комісія вирішила підтримати клопотання Львівської обласної громадської організації «Спілки безквартирних ветеранів Афганістану» щодо представлення до нагородження Грамотами Верховної Ради України членів цієї організації з нагоди 25-ліття виведення військ з Афганістану.

Окрім того, депутати розглянули заяви депутата обласної ради Зеновія Карпінського про вихід з фракції Конгресу українських націоналістів та складання повноважень голови фракції, а також заяву депутата обласної ради Богдана Дубневича про входження у фракцію політичної партії «УДАР» Віталія Кличка у Львівській обласній раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: