Львів’яни висловлювали своє обурення щодо відсутності води у центрі міста, - дослідження

На «гарячій лінії» Львова збільшилась кількість зареєстрованих звернень

За минулий рік на «гарячій лінії міста» зареєстрували близько 28-и тисяч звернень жителів Львова. А всього за десять місяців 2013 року зафіксованими є понад 33 тисячі звернень. Про це інформує Віра Фрис, начальник відділу «Гаряча лінія міста».

Зокрема, якщо порівняти кількість звернень за весь 2012 рік та їх кількість за 10 місяців 2013 року, то цього року львів’яни більше зверталися з такими питаннями: водопостачання (кількість зросла з 347 до 1175), ліфтообслуговування (з 1407 до 2261), житлове господарство (з 13 313 до 15 730), економіка, зокрема, продаж алкоголю у нічний час, скарги на заклади торгівлі, скарги на роботи інтерактивних клубів (з 279 до 648). Водночас, у порівнянні з минулим роком зменшилася кількість звернень щодо питань транспорту (з 4873 до 2973).

«Гадаю, причиною такого росту кількості звернень є небайдужість мешканців. Наприклад, зросла кількість звернень щодо благоустрою міста з 1424 до 2138 звернень. Так само цього року було більше дзвінків з повідомленнями про відсутність каналізаційних люків. За це, в першу чергу, ми дякуємо небайдужості мешканців, які бачать, де є відсутнім люк, і повідомляють на «гарячу лінію міста», - повідомила Віра Фрис, начальник відділу «Гаряча лінія міста».

З 28 до 30 жовтня до «гарячої лінії міста» зателефонувало понад 3 тисячі львів’ян. Більшість цих дзвінків стосувалося повідомлення ЛМКП «Львівводоканал» про відключення водопостачання у центральну частину міста протягом трьох діб. Це було пов’язано з ремонтом вулиці Городоцької. Проте постачання води відновили вже за добу. За словами Віри Фрис, це збільшило кількість дзвінків із подяками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: