Глава УГКЦ просить Януковича знищити «секту Догнала» (відео)

Глава УГКЦ дуже добре ознайомлений із діяльністю «секти Догнала» і уже направляв звернення до Президента України Віктора Януковича із проханням втрутитись у ситуацію щодо незаконної діяльності «секти Догнала».

Про це на прес-конференції повідомив настоятель храму cвятих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів) отець Степан Сус, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

«У зверненнях до Президента та Кабміну він засвідчував те, що секта несе великий деструктив», - повідомив отець.

Також він розповів, що Глава УГКЦ телефонував особисто до нього і надавав свою підтримку усій спільноті храму.

«Ми стараємось стримувати наших парафіян, щоб вони не провокували сектантів на якийсь конфлікт, хоча такі випадки уже були і священиків посилали навіть матюками ті, хто молиться під стінами нашого храму», - пояснив отець.

Він також розповів, що храм у центрі міста є дуже добрим плацдармом для реклами секти.

«Вони не мають численних прихильників, тому їм краще проповідувати тут, у центрі Львова, а не у лісі у Брюховичах чи у Підгірцях. Думаю, що багато людей довший час навіть не знали про те, що у Підгірцях діє така секта», - пояснив отець.

Отець Тарас розповів, що минулої неділі краплі святої води потрапили на адептів цього угрупування.

«Він почав із криками вириватись і фактично тільки завдяки правоохоронним органам вдалось уникнути того, щоб він мене побив. Міліція тоді його затримала», - сказав отець Тарас.

Отці наголошують, що таким чином у Львові може утворитись абсурдна ситуація, коли кожен, хто має громадську організацію, зможе проводити під стінами храмів будь-які ритуальні дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: