Громадські організації та дитячо-юнацькі спортивні школи Львова мають змогу подати в міську раду свої проекти для фінансової підтримки

8 листопада цього року виконавчим комітетом Львівської міської ради прийнято рішення «Про порядок використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам (ДЮСШ), які підпорядковані громадським організаціям».

«Дуже часто ми не зауважуємо, яких зусиль спортивні організації нашого міста докладають, аби виховати талановитих спортсменів, які в майбутньому можуть прославити наше місто. Основі проблеми, з якими стикаються організації – це відсутність  спортивного обладнання та інвентарю для тренувального процесу, а також спортивної форми, в якій спортсмени виступатимуть на змаганнях.

Цим рішенням прийнято порядок використання бюджетних коштів для надання фінансової підтримки спортивним організаціям. Згідно з цим порядком, бюджетні кошти будуть спрямовані виключно на придбання спортивного інвентарю, спортивного обладнання та спортивної форми.

Закликаємо усі спортивні організації Львова подавати свої пропозиції на фінансову підтримку», - зазначила Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР.

Додаткову інформацію спортивні організації можуть отримати, звернувшись в відділ фізичної культур та спорту за номером телефону: 297-58-74.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: