Легендарний екс-учасник гурту Uriah Heep Кен Хенслі чекає на зустріч з Садовим

Вже найближчої неділі, 17 листопада, до Львова завітає легендарний автор пісень і екс-учасник гурту Uriah Heep Кен Хенслі (Ken Hensley) - з ексклюзивною акустичною програмою в рамках свого туру країнами Європи «Past, Present & Future Tour». У місті Лева знаменитий музикант виступить у шоу-пабі The Gas Station (вул. Джерельна, 20). Це буде один з наймасштабніших рок-концертів цієї осені! Початок ностальгійної музичної мандрівки – о 20:00.

В Україні 68-річний британський рок-музикант Кен Хенслі проведе понад тиждень. Перед Львовом музикант зустрінеться з поціновувачами доброго-старого року у Києві та Чернігові. А після столиці Галичини на знаного рокера чекатимуть у Харкові та Донецьку. Хенслі не вперше в Україні. Зізнається, що вже куштував українські борщ та вареники. А на запитання «Що перше приходить вам на думку, коли чуєте про Україну?» відповідає: «Дві речі. Тут найкрасивіші в світі жінки! А також прекрасна аудиторія!». Мабуть, з огляду на перше в райдері артиста прописано: «В усіх не англомовних країнах забезпечити жінку-перекладача. Перекладачка повинна бути на концертному майданчику за дві години до шоу. Вона має перебувати на сцені біля Кена протягом всього концерту».

Кен Хенслі – зірка не надто вибаглива. У побутовому райдері легенди року прописано, що музикант не літає бюджетними авіалініями, проживає в 4-зіркових готелях, а на концертному майданчику потребує приватної гримерки – з туалетом, душем, дзеркалом та гарячою і холодною водою, чистими рушниками. Доступ до гримерки – лише за спеціальними перепустками. А за 20 хвилин до шоу та 20 хвилин опісля сер Кен воліє усамітнитися. З їжі і напоїв на місці виступу Хенслі віддає перевагу негазованій мінеральній воді, англійському чаю, каві, червоному вину, пиву, овочам…

Свої концерти сам Кен Хенслі називає моноспектаклями або ж просто авторськими вечорами. «У цьому турі я везу програму, що налічує близько сотні пісень, - розповідає рок-легенда. - Напередодні виступу прикидую собі, які саме пісні виконаю цього разу під гітарі, а які – під фортепіано. Граю оригінальні версії своїх речей. Вони звучать так, як написав їх на самому початку». Під час своїх виступів сер Кен багато спілкується із публікою, а опісля – залюбки роздає автографи та фотографується. «На моїх концертах між мною, піснею і аудиторією виникає особливий зв’язок. А в таких країнах, як Україна, Росія, Білорусь, Грузія, цей зв’язок зовсім не такий, як де інде у світі. Мені тут по-справжньому подобається!».

Перед концертом у Львові до Кена Хенслі дійшла звістка про те, що його творчістю захоплюється львівський міський голова Андрій Садовий. «Якщо це правда, сподіваюся, мені влаштують зустріч з ним!», - каже рокер.

Довідка. Кен Хенслі прославився як учасник відомого гурту Uriah Heep (1969–1980 рр.). Увійшов в історію рок-музики як автор таких хітів: July Morning, Lady In Black, Look At Yourself, Easy Livin’, Rain, Circle Of Hands, Sweet Freedom, Wonderworld…Якби Кен Хенслі написав лише July Morning (ця пісня стала неофіційним гімном Болгарії) та Easy Livin’, вже цього йому вистачило б для того, аби увійти в історію рок-музики – у статусі найкращого хітмейкера класичної британської хард-рокової сцени 1970-их.

Вартість квитків на ексклюзивну акустичну програму Кена Хенслі 17 листопада у львівському шоу-пабі The Gas Station – 149-499 грн.

Місце продажу квитків у Львові: КАСА №1 - пл. Ринок, 14 (щоденно з 10:00 до 22:00).

Детальніша інформація та замовлення квитків – за тел:

(097) 0000-791, (093) 0000-791, (066) 0000-791, (032) 253-05-35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: