Львівщина досі не отримала гранту Світового банку

 11 листопада під час апаратної наради заслухали інформацію директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ростислава Ступницького  про діяльність департаменту.

Як повідомлялось в доповіді, у 2013 році введено в експлуатацію після реконструкції проведеної коштом державного бюджету 19 ФАПів на суму більш як 7 млн грн. До кінця року заплановано завершити капітальний ремонт ще 10-ох  ФАПів.

За словами Ростислава Ступницького, на сьогодні проводиться реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру в рамках реалізації Національного проекту «Нове життя» – нова якість охорони материнства і дитинства» на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

«На виконання соціальних ініціатив Президента, у січні 2013 року вже розпочав роботу після реконструкції пологовий будинок Червоноградської міської лікарні. Триває будівництво пологового відділення Миколаївської ЦРЛ, реконструкція приміщень пологового відділення Бродівської ЦРЛ», – поінформував Р.Ступницький.

Окрім цього, директор департаменту охорони здоров’я повідомив про стан реалізації Закону України «Про екстрену медичну допомогу» в Львівській області. Зокрема він зазначив, що служба екстреної медичної допомоги повністю забезпечена необхідними медикаментами і пальним, проте гострим питанням роботи екстреної медичної допомоги є зношеність транспортних засобів служби екстреної медицини.

Ростислав Ступницький також розповів, що департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації подав документи на грант Світового Банку в розмірі 4 млн. дол. США на проект «Онкопреванція» для раннього виявлення онкозахворювань у мешканців області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: