Львівщина отримає із державного бюджету 145 мільйонів гривень, - Качмарик

11  листопада  у Львівській обласній раді відбулася робоча нарада щодо використання коштів бюджету розвитку обласного бюджету у 2013 році.

У нараді взяли участь голови постійних комісій та керівники профільних управлінь Львівської обласної ради, керівники профільних департаментів Львівської ОДА.

Серед питань, які розглянули на цьому заході – про використання коштів бюджету розвитку обласного бюджету як співфінансування інших джерел, зокрема, фонду Державного регіонального розвитку, субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик зазначив: «Приймаючи бюджет розвитку у сумі 16, 5 млн грн, ми очікували, що до них додамо ще 170 млн грн державних коштів і це буде значний обсяг для фінансування будівництва та реконструкції інфраструктурних об’єктів на Львівщині. Однак, на сьогодні з державного бюджету надійшло лише 25 млн грн. Відтак, ми очікуємо, що решта коштів з очікуваних від держави 170 млн грн до кінця року ще будуть надходити», – наголосив Ярослав Качмарик.

прес-служба ЛОР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: