Садового запросили прийти до церкви і пояснити, чому у Львові досі діє «секта Догнала» (відео)

У центрі Львова під стінами храму проводяться незаконні релігійні ритуали сектою Догнала і Львівська міська рада не вчиняє жодних дій, щоб унеможливити ці незаконні масові заходи.

Про це на прес-конференції повідомив настоятель храму cвятих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів) отець Степан Сус, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Тому, як розповів отець, прихожани храму зібрали підписи під спільним листом до мера Львова Андрія Садового, який прикриває ці незаконні ритуальні заходи.

Також, як повідомив отець, члени громадської організації не мають права проводити ритуальні дії, тому і правоохоронні органи, і міліція, і, зрештою, міська влада мали б нарешті покласти край цьому.

За словами отця, «молитви» біля стін храми саме у центрі міста пояснюється також тим, що тут багато туристів, які, зізнається отець, часто не бачать різниці між лже-отцями і дивуються, чому священики, маючи такий храм у центрі Львова, проводять свої богослужіння ще й біля храму.

Також мера Львова запросити взяти участь у недільному богослужінні у храмі 17 листопада та «разом із нами пережити той дискомфорт, який завдають нам сектанти щотижня упродовж двох останніх років, а також пояснити нам, як такі факти можуть мати місце у нашому місті».

Отець наголосив, що сьогодні влада у якійсь мірі дозволяє діяльність цій секті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: