«Секта Догнала» прикривається християнськими громадськими організаціями, - перелік (відео)

«Секта Догнала» проводить свою діяльність, прикриваючись багатьма громадськими організаціями.

Про це на прес-конференції повідомив настоятель храму cвятих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів) отець Степан Сус, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Як розповів отець, зокрема листи про проведення тих чи інших заходів йдуть від клонів відомих у релігійних колах громадських організацій, які знають парафіяни і вважають їх справді церковними.

Отець розповів, що йдеться зокрема про громадську організацію «Союз християнських матерів».

«Ну я не можу собі уявити, як «Союз християнських матерів» може організувати собі Службу Божу і самі ж її провести», - коментує отець.

Також, за його словами, йдеться про багато інших, офіційно зареєстрованих громадських організацій: «Об’єднання віруючих Української правовірної греко-католицької церкви», «Сім’я під покровом Богородиці», «Молодь за здорове життя», «Голос Господній», «Комітет зі збереження християнської спадщини «Покров Богородиці», «Союз християнських матерів Львівської області», Зборівська районна організація «Аве Марія», Золочівська районна громадська організація «Батьки України», а  також клон католицької організації «Рух чистих сердець», яка заохочує молодь до збереження чистоти до шлюбу.

«Багато людей ведуться на такі назви, які, на перший погляд є позитивними і нічого негативного за собою не несуть, вступають у такі організації», - прокоментував отець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: