"Свобода" каже, що таки не любить Сала

"Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на засіданні сесії, на якому розглядалося питання про недовіру голові облдержадміністрації Олегові Салу, а всі свободівці голосували відкрито. Своїми реальними діями "Свобода" не залишила місця для інсинуацій". Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи результати голосування.

"Фракція ВО "Свобода" мобілізувала своїх депутатів на це важливе засідання сесії, - зазначив голова фракції. - Із 39 депутатів були присутні 38, лише один депутат не зміг прибути, оскільки ще раніше, до призначення Сала головою ЛОДА, поїхав за кордон. 

Зважаючи на важливість та резонансність теми недовіри Олегові Салу, фракція виступила з ініціативою розглянути це питання першочергово. Під час таємного голосування свободівці демонстрували свої бюлетені перед тим як вкинути в скриньку. Свободівці ще в день призначення Олега Сала заявили про свою позицію стосовно цієї особи та запевнили, що голосуватимуть за недовіру. І сьогодні на сесії фракція "Свободи" вибила всі карти з рук тим, хто планував чинити інсинуації довкола наших дій і хто робив це раніше. Ті, що прагнуть кинути тінь на "Свободу", роблять це, щоб відвернути увагу від голосування інших політичних сил, яке відбувалося не надто прозоро й чисто".  

Нагадаємо, 12 листопада 2013 року на сесії Львівської обласної ради за пропозицією фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» першим питанням розглянули  висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу. За це рішення проголосувало 72 депутати зі 116. Для того, щоб президент був змушений відправити голову облдержадміністрації у відставку, необхідно було 78 голосів депутатів, тобто забракло шістьох голосів.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: