Театр «З вулиці на сцену» презентуватиме у Львові виставу про здібності людей

Народний драматичний театр «З вулиці на сцену», що працює у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, 22-23 листопада презентуватиме виставу «Печенька». Темою вистави є людські здібності, улюблені справи та речі, які людям нав’язують зі сторони.

Вистава «Печенька» відбудеться 22-23 листопада о 19:00 год, Львівський драматичний театр імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36).

Режисером і актором вистави є Ігор Онисько, а також  такі актори: Сергій Шарга, Вадим Штирьов, Іра Якубовська, Марко Погуляєвський, Юрій Стогул, Юрій Скочіпець, Соломія Вуйцик.

Театр «З вулиці на сцену» було засновано у 2005 році – на базі театру «Аеліта», що працював 1983-2005 рр. А вже у 2005 році керівником театру став молодий та перспективний режисер, актор та сценарист Ігор Онисько. Відтоді театр носить назву «З вулиці на сцену». Ігор Онисько є незмінним художнім постановником і, на сьогоднішній день, режисером та автором сценаріїв.

Творчий шлях театру «З вулиці на сцену» почався з п’єс Шварца «Обыкновенное чудо», Філатова «Любов до трьох апельсинів», казки «Івасик-Телесик». Всі ці вистави – експерименти збирали аншлаги і користувались великою прихильністю серед критиків та глядачів. Потім були вистави «Живчики», «Вадим Вадимко», «ГрицькоVSМиколай», «МиколайVSДіснейко». Театр співпрацював з таким знаним режисером, як Борис Озеров, театром «Дебют», театром «МИ», студентським братством. За час існування театру були поставлені такі вистави: «Один з нас», «Душегуби», «Остання доросла казка», «Діджей Забавний», «Покірний». 23 листопада 2010 року театру «З вулиці на сцену» присвоєно звання Народного, зокрема за досягнення у розвитку аматорського мистецтва та високий рівень виконавської майстерності.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: