У Львові стартує благодійна акція «Подаруй дитині свято»

Цими вихідними волонтери акції зібрали листи до Святого Миколая вихованців дитячого будинку «Добре серце» (с. Новий Милятин, Буський район) та дошкільного дитячого будинку №1 (м. Львів, вул. Таджицька 21).

Про це Дивись. Інфо повідомили організатори акції

Зібрано 82 листи з дитячими мріями та побажаннями. Цього тижня листи писатимуть також вихованці дитячого будинку «Оранта» (м. Дрогобич).

Метою акції є подарувати дітям Свято, повірити у добро та казку,  зібравши подарунки та найнеобхідніше.  Їхні мрії - як і в кожної дитини – ляльки, заколки, платтячка та спіднички для дівчаток, машинки, футбольні м’ячі, спортивні костюми для хлопців. Кожному з них необхідні теплі речі та взуття на зиму, білизна та засоби гігієни, книжки, шкільне приладдя, розвиваючі ігри.

Пропонуємо  усім охочим стати помічниками Святого Миколая, взявши дитячого листа чи просто здійснивши одне з побажань котроїсь дитини, або ж принести канцтовари, розвиваючі ігри, книжики, солодкі подарунки в «офіс Святого Миколая» на вулиці Куліша 22/3а до 17 грудня.

Організаторами акції є ГО «Молодь За Зміни» та ЛОМО ВМГО "Батьківщина молода".

Детальніше про акцію на сторінках в соцмережах https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato, http://vk.com/podaryjsvato або за телефоном 067 58 33 006 (Мар’яна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: