У Львові завершилися змагання зі спортивних танців (фото)

У Львові завершилися змагання за програмою Чемпіонату України, Кубку України та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013»

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

9-10 листопада у спортивному комплексі «Грація» ТВК «Південний» (м. Львів, вул. Щирецька, 36) на високому організаційному та спортивно-технічному рівні відбулися змагання за програмою Чемпіонату України (ювенали-1, латиноамериканська програма), Кубку України (юніори-2, європейська програма) та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців WDSF «Титули України-2013».

Ці представницькі танцювальні змагання відбулися відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України на 2013 рік за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Ірена Бусь (м. Львів).

На львівському паркеті змагалися команди з Республіки Білорусь, Молдови, Республіки Польща, Російської Федерації, Угорщини, а також збірні команди з усіх областей України. Львівщину представляли пари з міст Львова, Дрогобича, Стрия, Трускавця.

Загалом змагалося близько 500 танцювальних пар усіх вікових категорій віком від 4 років до досвідчених танцюристів - майстрів найвищого класу.

Гучні оплески лунали для улюбленців публіки - переможців рейтингових змагань WDSF: Horvath Kende Soma - Karcagi Laura в латиноамериканській програмі (Угорщина) та молодих спортсменів Зруйнований Дмитро - Юрковська Вероніка (Україна, Южноукраїнськ) в європейській програмі серед молоді.

Чемпіонами України серед ювеналів-1 в латиноамериканській програмі стали Турченяк Олександр - Кушнір Ганна (Чернівці, Гармонія).

Перше місце в Кубку України серед юніорів-2 вибороли Дяченко Євген - Грабіліна Валерія (Одеса, МегаДанс).

Традиційно, на п'єдестал пошани підіймалися й львівські танцювальні пари зі спортивних клубів: «Лідер», «Едельвейс», «Талісман», «Фокстрот», «Естет», яких тренують кращі фахівці танцювального спорту Львівщини: Олена Радченко, Олег Левицький, Ганна Загребіна, Андрій і Олена Поливки, Маркіян Муж.

У складі суддівської колегії успішно працювали: Тенгіз Гачечіладзе (Грузія), Євгеній Гаврилов (Російська Федерація), Петру Гозун (Молдова), Агнеш Югаш (Угорщина), Кор Ван ден Струт (Голландія), Пьотр Заморські (Польща), Лідія Кац-Лазарєва (Білорусь) та судді вищої категорії Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

Доцільно зауважити, що підсумки виступів на цих змаганнях у Львові враховуються в рейтингу світової класифікації серед молодіжних танцювальних пар, а у інших вікових категоріях – рейтингу Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту ЛОДА

tanci2 tanci3 tanci4 tanci5 tanci6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: